Fraud Blocker
crepi buitenmuur

Vernieuwing van de Gevel door Crepi Bepleistering in Neeroeteren:

In het recent voltooide project voor het vernieuwen van een gevel in Neeroeteren werd gekozen voor een moderne en duurzame transformatie door middel van crepi bepleistering. Dit proces omvatte meerdere stappen om zowel de esthetiek als de bescherming van de gevel te verbeteren.

 1. Voorbereiding van de Ondergrond:
  • De bestaande gevel werd grondig geïnspecteerd en voorbereid. Eventuele beschadigingen werden hersteld, en de gevel werd gereinigd om een optimale hechting van de crepi te garanderen.
 2. Toepassing van Crepi:
  • Een hoogwaardige crepi-laag werd gelijkmatig aangebracht op de gevel. Crepi, ook wel bekend als sierpleister, is een veelzijdig materiaal dat de gevel niet alleen beschermt tegen weersinvloeden maar ook zorgt voor een eigentijdse en verzorgde uitstraling.
 3. Kleur en Afwerking:
  • Bij de keuze van de crepi werd aandacht besteed aan de kleur en afwerking, om ervoor te zorgen dat deze in harmonie was met de omgeving en het gewenste esthetische resultaat werd bereikt.
 4. Detailafwerking:
  • Na het aanbrengen van de crepi werd er nauwkeurig aandacht besteed aan de details, zoals het creëren van scherpe hoeken en het zorgen voor een uniforme afwerking over de gehele gevel.
 5. Kwaliteitscontrole:
  • Gedurende het hele proces werd er regelmatig kwaliteitscontrole toegepast om ervoor te zorgen dat de crepi correct was aangebracht en voldeed aan de gewenste normen.

Dit vernieuwingsproject in Neeroeteren toont aan hoe crepi-bepleistering een effectieve en aantrekkelijke methode is om een gevel te vernieuwen. Het resultaat is niet alleen een verbeterde bescherming tegen de elementen, maar ook een gevel die een eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

Scroll naar boven

Heb je een vraag?

Sticky Contact (#6)
Contacteer ons fluent_forms