Fraud Blocker

Buitenmuur Isoleren Aan De Buitenkant

Heeft u vragen of ben je reeds overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?
Wij staan klaar voor u.

Gratis advies

Ontvang een gratis offerte

buitengevel isoleren

Isoleren van buitengevel

Elke gevelbepleistering kan bij Neo-Facade gecombineerd worden met het isoleren van uw gevel. U verkrijgt dan een woning met een moderne look en tevens wordt je woning energiezuiniger waardoor je maandelijks bespaard op je energiekosten. 

Gevelbepleistering verfraait tevens ook je woning en geeft hem een moderne look. Onder de pleisterlaag bevindt zich de isolatieplaat. Zo krijgt je huis een hoger energierendement.

Waarom buitengevel isoleren

Voordelen Buitenmuur isoleren

20% verlies van energie via de muren

Je gaat dus zeer zeker een besparing op je energie factuur krijgen.

Koudebruggen

Gedaan met koudebruggen, je buitenmuur isoleren is de perfecte oplossing om koudebruggen te vermijden want dit is een naadloze isolatie. Beter warmtecomfort in huis en geen tocht meer.

Doelstelling overheid

De overheid adviseert een R-waarde van 3,15 voor de buitenmuren dit kan je enkel verkrijgen bij het isoleren van je buitenmuur met isolatie van minimum 10 cm dikte .

Geluidsoverlast

Ook geluidsoverlast van de omgeving beperk je door deze naadloze isolatie.

Waarom kiezen voor Neo-Facade

We werken uitsluitend met vakmannen. Kwaliteit daar staan we voor. Uw gevel is immers ons visitekaartje.

Professionele aanpak

Neo-Facade kan sierpleister aanbrengen op allerlei soorten metselwerk alsook op gevelisolatie. De siliconenpleisters die we gebruiken komen zeer tot hun recht bij elke hedendaagse woonstijl. Een strakke afwerking en uw gevel heeft weer een frisse uitstraling.

De juiste keuze​

Neo-Facade heeft voor ieder project de juiste oplossingen. Is je gevel beschadigd of aangetast door weersinvloeden. Wij kunnen uw gevel opschonen en klaar maken voor het pleisteren. Heb je reeds een gevel die bepleisterd is, ook voor herstellingen kan je bij ons terecht.

Gratis advies

Ontvang een gratis offerte

Stappenplan bij het isoleren en bepleisteren van je gevel

Plaatsen van de isolatie

Eerst worden de isolatieplaten op de gevel geplaatst. Hierbij worden speciale pluggen en kleefmortel gebruikt. De dikte van de isolatieplaten worden door u bepaalt. 

Uitvlakkingslaag

Er wordt een uitvlakkingslaag in 2 lagen voorzien van een glasvezel wapeningsnet over de gehele oppervlakte. Deze moet voldoende uitdrogen voor de volgende stap.

Voorstrijkmiddel

Het voorstrijkmiddel wordt aangebracht, deze garandeert een goede hechting van de pleisterlaag op de uitvlakkingslaag.

Bepleistering

We gaan nu de gewenste pleisterlaag aanbrengen, je kan kiezen uit verschillende kleuren. Optioneel kan ook onze Eco Coating geplaatst worden.

Scroll to Top