Gevel Kaleien

Heeft u vragen of ben je reeds overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?
Wij staan klaar voor u.
gevel kaleien

Gevel Kaleien

Je kan het kaleien van je gevel met een gerust hart aan Neo-Facade overlaten. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouw of renovatie van geklasseerde historische gebouwen, dankzij onze ervaring in gevelrenovatie en kaleiwerken kunnen we elke gevel de juiste behandeling geven.

Stappenplan bij het gevel kaleien

Hier beschrijven we de stappen die we ondernemen om uw gevel te kaleien en van een nieuw look te voorzien. Je gevel kaleien geeft je gevel een frisse authentieke look. 
Stap 1
Ondergrond voorbereiden
De ondergrond wordt gereinigd  en getest op hechting. Bij geschilderde muren moet verf verwijderd worden of we gebruiken een kalei die geschikt is voor geverfde ondergronden.
Stap 2
Bescherming niet te behandelen gedeeltes
Alle ramen en deuren worden bedekt met beschermingsfolie.
Stap 3
Kaleimengsel maken
Alles wordt tot een smeuïge pasta gemengd zodat we een pasta krijgen die we makkelijk kunnen uitsmeren. Pigment wordt ook toegevoegd.
Stap 4
Kalei aanbrengen
We brengen nu de kalei aan op de gevel met de blokborstel en zorgen hierbij voor een gelijkmatige verdeling. De kalei kan in meerdere lagen aangebracht worden.
kalei gevel

Kalei Liscio 2

Rewah NV is een begrip in de restauratie van monumenten en gebouwen. Haar merknaam is in de sector uitgegroeid tot een kwaliteitslabel. Kalei Liscio 2 is een cementvrije kaleimortel op basis van natuurlijke hydraulische kalk en minerale vulstoffen. Deze wordt gebruikt om buiten- en binnen gevels een vochtregulerend en authentiek karakter te geven.
60 kleuren en 13 wittinten laten een ruime kleurkeuze toe. De pigmenten zijn ook onderling mengbaar zodat je een eigen unieke kleur kan ontwerpen. Kalei Liscio 2 heeft het specifiek karakter eigen aan kalk: het leeft mee met de weersomstandigheden waardoor de gevel in vochtige klimaat donker gaat kleuren om nadien weer uit te klaren. De gevel krijgt hierdoor als het ware het door velen begeerde levend karakter met authentieke en unieke nuances van weleer. Voor wie echter vandaag voorkeur geeft aan een uniforme kleur en niet de vochtplekken en het wolkeffect onder elke omstandigheid, maar toch alle vochtregulerende eigenschappen van een kalei wenst te behouden, bieden wij een unieke toplaag aan.
Rewah Tensiocoat TQ, een reversibel potnat waterafstotend verfsysteem met een mineraal karakter en een quasi oneindig kleurenpallet. Ook bieden wij Tensiocoat TQ Quartz aan, een kaleiverf die op een voorbereide ondergrond in 2 lagen kan worden aangebracht en die een zacht kalei-effect geeft bovenop een uitstekende bescherming van uw kostbaar gebouw, en dit in evenveel kleuren.
kaleien huiskaleien gevelbuitenmuur kaleikalei gevelkalei werkenkalei renovatie
neo facade
Uw gevel ons project. Zowel voor nieuwbouw als renovatie zorgen wij voor een perfecte gevel.
Vrijblijvende Offerte
Klaprozentstraat 2 bus 1.01
3500 Hasselt
+32473686388info@neo-facade.be
Info
   Copyright © 2021 startnet-services.be
BTW BE 0705425966
Top