Fraud Blocker

Gevelbepleistering

Heeft u vragen of ben je reeds overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?
Wij staan klaar voor u.

Gratis advies

Ontvang een gratis offerte

Subscription Form
gevelbepleistering

Gevelbepleistering

Een correct afgewerkte gevel tegen de beste kwaliteit- prijs verhouding dat krijg je bij Neo-Facade. Wij werken volgens de regels van de kunst. Zo kan je met een gerust hart uw project aan ons uitbesteden. Onze vakmannen gaan nauwkeurig te werk, met oog voor detail en uiteraard rekening houdend met uw wensen.
We zijn reeds 25 jaar actief in de sector en onze vakmannen hebben dus reeds jaren ervaring. Ook hebben ze steeds de nodige opleidingen gekregen om professioneel en kwalitatief werk te leveren.
Je gevel bepaalt voor een groot stuk de uitstraling van je woning. Bij renovatie kunnen wij dan ook herstellingen doen, zodat je een mooi eindresultaat hebt. Uw gevel krijgt een nieuwe look. Ook wordt het meer en meer bij nieuwbouw gebruikt om een mooie en strakke look te geven aan je woning.

Waarom kiezen voor Neo-Facade

We werken uitsluitend met vakmannen. Kwaliteit daar staan we voor. Uw gevel is immers ons visitekaartje.

Professionele aanpak

Neo-Facade kan sierpleister aanbrengen op allerlei soorten metselwerk alsook op gevelisolatie. De siliconenpleisters die we gebruiken komen zeer tot hun recht bij elke hedendaagse woonstijl. Een strakke afwerking en uw gevel heeft weer een frisse uitstraling.

De juiste keuze​

Neo-Facade heeft voor ieder project de juiste oplossingen. Is je gevel beschadigd of aangetast door weersinvloeden. Wij kunnen uw gevel opschonen en klaar maken voor het pleisteren. Heb je reeds een gevel die bepleisterd is, ook voor herstellingen kan je bij ons terecht.

Gratis advies

Ontvang een gratis offerte

Contact Form (#1)

Waterwerende coating

Uw gevel beschermen tegen regen en sneeuw zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van een mooie gevel en zo heb je ook minder onderhoudswerken aan je gevel.

Er wordt een transparante en waterafstotende laag aangebracht, deze zorgt voor 700% minder vochtopname. Uw gevel zal dus veel langer mooi blijven. Deze beschermlaag is damp-open en uw gevel zal dus veel sneller drogen na een hevige regenval.
Omwille van het feit dat het vocht minder lang op uw gevel blijft gaan algenvorming en mosgroei minder voorkomen. Daarbuiten is deze coating ook nog eens uv bestendig en vuilafstotend.

Isoleren kan ook

We ontkomen er niet aan. De energie prijzen swingen de pan uit en de regelgeving omtrent bouwen en verbouwen wordt alsmaar strenger. Onze woningen moeten aan een bepaald energiepeil voldoen. Tochtproblemen verdwijnen en je merkt direct een besparing op je energie factuur.

Bij Neo-Facade kunnen we je gevel isoleren en als eindafwerking onze kwalitatieve pleister voorzien. We isoleren je woning met eps -isolatieplaten en houden rekening met de gewenste isolatiewaarde. Uw gevel van buitenaf isoleren voorkomt koudebruggen en is daarom de beste isolatie methode voor het isoleren van je woning. Wij regelen al je premie aanvragen.

Flexibiliteit en oog voor detail

De mogelijkheden in gevelbepleistering zijn erg uitgebreid. Zowel voor nieuwbouw als renovaties zorgen we voor de perfecte bepleistering van uw gevel. Wilt u een strakke witte look. Bij Neo-Facade is alles mogelijk er is een ruime keuze uit een kleurenpallet.

Duurzame en sierlijke afwerking

Wij werken enkel met de beste materialen op de markt. Kwalitatieve en duurzame materialen, daardoor zal je jaren kunnen genieten van de geleverde werken. Pleister ook wel crépi genoemd geeft uw woning een frisse en trendy look.

Uw Partner!

We helpen op basis van onze ervaring actief met het plannen van uw renovatie of nieuwbouwproject. Alle werven worden persoonlijk door de zaakvoerders opgevolgd om onze vakmensen te ondersteunen en alles in goede banden te leiden. De communicatie met klanten en architecten verloopt steeds duidelijk en transparant.

Siliconenpleisters

Neo-Facade werkt met siliconen-pleisters van KNAUF, Capatect van Caparol en Willco products deze zijn vervaardigd op een siliconenharsbasis. Deze hebben tal van voordelen voor het afwerken van je gevel. In deze gebruiksklare pleisters kan jezelf de tint kiezen uit een groot aanbod. Ook kunnen wij de pleisters naderhand behandelen met een extra laag zodat je langer plezier hebt van je gevel.

Scroll naar boven

Heb je een vraag?

Sticky Contact (#6)
Contacteer ons fluent_forms