Gevelbepleistering

Heeft u vragen of ben je reeds overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?
Wij staan klaar voor u.
gevel bepleistering

Gevelbepleistering

Een correct afgewerkte gevel tegen de beste kwaliteit-  prijs verhouding dat krijg je bij Neo-Facade. Wij werken volgens de regels van de kunst. Zo kan je met een gerust hart uw project aan ons uitbesteden. Onze vakmannen gaan nauwkeurig te werk, met oog voor detail en uiteraard rekening houdend met uw wensen.

We zijn reeds 25 jaar actief in de sector en onze vakmannen hebben dus reeds jaren ervaring. Ook hebben ze steeds de nodige opleidingen gekregen om professioneel en kwalitatief werk te leveren.

Je gevel bepaalt voor een groot stuk de uitstraling van je woning. Bij renovatie kunnen wij dan ook herstellingen doen, zodat je een mooi eindresultaat hebt. Uw  gevel krijgt een nieuwe look. Ook wordt het meer en meer bij nieuwbouw gebruikt om een mooie en strakke look te geven aan je woning.

Waarom kiezen voor Neo-Facade

We werken uitsluitend met vakmannen. Kwaliteit daar staan we voor. Uw gevel is immers ons visitekaartje.
Professionele aanpak
Neo-Facade kan sierpleister aanbrengen op allerlei soorten metselwerk alsook op gevelisolatie. De siliconenpleisters die we gebruiken komen zeer tot hun recht bij elke hedendaagse woonstijl. Een strakke afwerking en uw gevel heeft weer een frisse uitstraling.
De juiste keuze
Neo-Facade heeft voor ieder project de juiste oplossingen. Is je gevel beschadigd of aangetast door weersinvloeden. Wij kunnen uw gevel opschonen en klaar maken voor het pleisteren. Heb je reeds een gevel die bepleisterd is, ook voor herstellingen kan je bij ons terecht.
gevelbepleistering werken

Waterwerende coating

Uw gevel beschermen tegen regen en sneeuw zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van een mooie gevel en zo heb je ook minder onderhoudswerken aan je