Fraud Blocker
gevelisolatie en crepi

In een recent afgerond bouwproject in Asse is met succes een gevelbepleistering met isolatie toegepast, waardoor het gebouw niet alleen een esthetische upgrade heeft gekregen, maar ook aanzienlijke energie-efficiëntieverbeteringen heeft ondergaan. Het project begon met een grondige analyse van de bestaande gevel, gevolgd door de zorgvuldige voorbereiding van het oppervlak.

Isolatiepanelen werden op maat gesneden en nauwkeurig bevestigd aan de gevel met hoogwaardige lijm en bevestigingsmaterialen. Een wapeningsnet werd vervolgens toegepast om de structurele integriteit te versterken. De basislaag pleister, gevolgd door een zorgvuldig aangebrachte afwerklaag, gaf het gebouw een vernieuwde uitstraling.

Het bouwteam besteedde speciale aandacht aan de afwerking, waarbij ervoor werd gezorgd dat de gekozen textuur en kleur harmonieerden met de omgeving. Na voltooiing van het project heeft het gebouw niet alleen een frisse en moderne uitstraling, maar profiteert het ook van verbeterde thermische isolatie, wat resulteert in een efficiënter energiegebruik.

Dit succesvolle gevelbepleisteringsproject met isolatie is een voorbeeld van vakmanschap en duurzaamheid, waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan om de levensduur en prestaties van het gebouw te optimaliseren.

Scroll naar boven

Heb je een vraag?

Sticky Contact (#6)
Contacteer ons fluent_forms